IN THE HOUSE: Nina Molendijk

Sinds februari heeft ze de állerleukste baby die er is: Sam. Kersverse moeder Nina Molendijk zweeft op duizend wolken met de geboorte van haar lieve jongen. En sinds zijn komst puilt de kledingkast ook steeds meer uit. “Ik zou zelf zeggen dat ik niet shopverslaafd ben, maar mijn vriend denkt daar anders over. En die ‘lichtelijke’ shopverslaving is nu overgeslagen op babykleren”, geeft ze lachend toe.

Ze is een open boek en soms misschien íets te direct: “Vaak moeten mensen toch even aan mij wennen om vervolgens mijn eerlijkheid erg te waarderen”, deelt de 30-jarige ondernemer openhartig. Maar één ding is zeker, je zult bij Nina aan moral support nimmer gebrek hebben. De Amsterdamse is naast hyperactief, óók nog eens overenthousiast en dat alles komt vanuit een goed hart. “Een kleine wervelstorm die even langskomt en je het liefst met een grote glimlach achterlaat”, zo beschrijft Nina zichzelf.

Samen met haar compagnon heeft ze een wedding planning bedrijf opgericht: The Travelling Wedding Planner. De twee focussen zich voornamelijk op bruiloften in het buitenland: “Zo combineren we onze passie voor reizen en de liefde vieren.” Naast De Allerleukste Baby Die Er Is, haalt ze dus ook veel energie uit haar werk. Ideaal!

Als ondernemer heeft Nina een duidelijke mening over marketing.

“Ik zoek authenticiteit, en niet het promoten om maar te promoten. Eerlijke verhalen zijn de kracht achter marketing, mits kort maar krachtig. Ik hoef geen ellenlang verhaal te lezen waarom een bepaald merk iets doet, maar ik wil wel oprechtheid voelen in waarom ze achter iets staan.”

Die eerlijkheid is volgens haar belangrijk, voor een consument maar ook zéker voor de producent. Door te investeren in het ontvangen van ongezouten meningen, kunnen merken zich onderscheiden in de overvloed aan marketing. House of Treats is dus een waardevolle inzet van je marketingtools. “Blijf daarom investeren in het krijgen van oprechte feedback, zowel positief als negatief. En doe er ook echt iets mee”, geeft de ondernemer nog als laatste advies.


Nina Molendijk – House of Treats member since 2019

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.