IN THE HOUSE: Sabrina Kuipers

De 56-jarige creatieveling Sabrina Kuipers heeft al van heel wat plekken haar thuis gemaakt. Via het werk van haar man kwam ze met haar gezin terecht in het Zuid-Oost Aziatische Brunei Borneo en later in Dubai. Hier bleef ze alles behalve bij de pakken neer zitten. De zelf-betitelde hoarder van decoratieve items ‘’from all over the world” nam steeds weer opnieuw op pure intuïtie de woningen van haar en haar gezin onderhanden en deed de aankleding voor grote expat-feesten van de Nederlandse vereniging in Brunei. Sabrina is een echte visuele denker en wordt door alles wat ze om zich heen ziet geïnspireerd. Via interieur inrichting kan ze haar creativiteit kwijt.

Als groot liefhebber van Instagram (Sabrina is op het platform te vinden sinds de begindagen) bleef dit onder haar volgers niet ongezien: haar stijl trok een hoop positieve aandacht.

“Door mijn insta-feed kwamen er enorm leuke opdrachten op mijn pad, maar ook uitnodigingen voor grote events met andere content creators”.

Zodoende heeft ze inmiddels haar beroep kunnen maken van haar grote liefdes: interieur, styling en social media. Als adviseur in deze gebieden is Sabrina geen vreemde van het delen van haar mening – handig voor ons!

Omdat Sabrina echt haar eigen ding doet op haar feed en altijd dicht bij zichzelf is gebleven, waardeert ze de aandacht en waardering die ze ervoor krijgt net dat beetje extra. Maar, de content creator (Sabrina vindt de term influencer toch niet helemaal passen) ziet er ook een logica in: “Als communicatie of marketing niet oprecht is, dan voelen mensen dat. Hoewel het vlijt als mensen door mij iets aankopen, zal ik dan ook nooit iets aandikken of aansmeren.”

Het delen van een echt ongezouten mening – in plaats van alleen de positieve aspecten van een product – is dan ook precies wat Sabrina als Member van House of Treats waardeert. Ook vindt ze het sterk hoe haar doelgroep wordt meegenomen in het onderzoek. “De doelgroep waarin ik me bevind groeit, heeft vaak ook wat meer te besteden en staat vol in het leven, maar wordt desondanks nog wel eens vergeten. Ik denk dat het juist interessant is die vijftig-plussers ook mee te nemen!”.

Sabrina Kuipers – House of Treats member since 2022

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.