IN THE HOUSE: Fleur Mulders

Meet Fleur Mulders! Deze Haarlemse is 36 jaar en heeft drie jonge kinderen. En naast die drukke gezellige boel thuis heeft ze ook haar eigen bedrijf: De Atleetfabriek.  De Founder van De Atleetfabriek – én van drie kinderen 😉 – zetten we daarom deze week in de spotlight.

Fleur vertel eens, drie jonge kinderen en De Atleetfabriek bij elkaar… Dan ben je eigenlijk gewoon CEO van twee bedrijven. Hóe doe je het?

 “Inmiddels weet ik dat ik het beste oplaad door sporten. Voorheen was dit door het rennen van marathons. Maar nu sport ik, vanwege tijdgebrek en efficiënter willen trainen, met een personal trainer.”

Met De Atleetfabriek verhoog jij de vitaliteit bij grote klanten als Heineken, QMusic, KWF, KLM en nog veel meer. Logisch natuurlijk dat je weet hoe belangrijk sporten is! Als je niet aan het trainen bent, wat doe je dan het liefst? “Van samen met mijn gezin naar de duinen of het strand gaan, geniet ik ook enorm. Zelfs als het minder mooi weer is; de seizoenen hebben allemaal hun charme.”

Hoe denk je eigenlijk over marketing?
Ik vind de kracht van influencers en de gedreven marketing daarachter te gek! Maar je ziet het ook vaak genoeg mis gaan door mis matches. Het valt niet alleen erg op maar ontneemt ook direct de geloofwaardigheid van een influencer in zo’n campagne Wat zonde is, want als marketeer geniet ik enorm van mooie cases. En last but not least; ik ben zelf gevoelig voor marketing. Het is heerlijk om dat gevoel te krijgen dat je een beleving koopt!

En hoe denk je over het House of Treats concept?
Als eigenaar van een bedrijf ben ik altijd op zoek naar verbeterpunten van ons product. Maar je ontvangt toch vaker direct de complimenten in plaats van (constructieve) kritiek. En dat terwijl je daar juist van groeit. Het is fijn dat House of Treats het makkelijker maakt voor consumenten om hun mening ongefilterd en respectvol te delen.

Any tips or tricks up your sleeve?
Een House of Treats samenwerking met een babybox of kinderbox zou ik héél erg leuk vinden! Maar ik ben inmiddels drie kinderen verder dus zeker niet objectief ;).

Fleur Mulders – House of Treats member since 2018

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.