IN THE HOUSE: Eva Luna Poorthuis

Rechtstreeks vanuit de bergen, en met een ietwat instabiele internetverbinding, spreken we met Women’s Health Coach Eva Luna. Ondanks die wankele wifi horen we haar loud en clear, want deze vrouw heeft een missie en ze is niet bang deze luid te verkondigen. Terecht.

Dagelijks helpt ze vrouwen om fysiek én mentaal sterker worden. En die missie? Dat is er eentje om te bewonderen! Ze streeft ernaar om meer awareness te creëren omtrent alle onbesproken, en onbegrepen, onderwerpen rondom vrouwelijke gezondheid. Daarmee bedoelt ze dus darmgezondheid tot hormoonbalans, echt ál-les.

Ze deelt haar eigen journey in Women’s Health en met haar +10k volgers op haar eigen kanaal @evalunalifestyle.

Ik vind het sterk als merken de focus leggen op de echtheid van het merk en transparant laat zien waar het merk voor staat. Laat het product spreken door ambassadeurs die écht waarde zien in je product en er zo toevoeging aan geven.”

Deze 26-jarige vindt dat het niet alleen maar gaat om grote aantallen volgers op social media. Het échte verhaal is hetgeen dat telt. Dat verhaal, de echtheid, de echte community; hoe puurder en echter de marketing en de personen die het promoten, hoe beter.

“Daarom vind ik jullie concept zo tof! Jullie stellen de persoon zelf in staat echt iets in alle eerlijkheid te beoordelen en die mening uit te spreken naar merken. Ik denk dat een product door de eerlijke recensies die voortkomen uit jullie onderzoek enorm verbeterd wordt. Op die manier kun je als merk je brand en producten gerichter positioneren met de juiste en eerlijke informatie vanuit je doelgroep.”

Wil ze merken nog iets meegeven?
“Staar je niet blind om hoe traditionele marketing volgens het boekje zou moeten. Focus je op de echtheid én don’t fear to be different!”

Bedankt voor je inspiratie Eva Luna en succes met het klimmen naar de top van die berg! You rock.

Eva Luna Poorthuis – House of Treats member sinds februari 2021
www.evalunalifestyle.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.