IN THE HOUSE: Eva Julia Manneke

Eva Julia Manneke zet als documentaire regisseur graag anderen in de schijnwerpers. Maar voor onze IN THE HOUSE-serie staat zij nu zelf in de spotlight! Het jonge filmtalent uit Amsterdam is érg nieuwsgierig ingesteld, heeft oog voor trending topics en zet zich graag in om maatschappelijke onderwerpen aan de kaak te stellen.

Zo bracht ze afgelopen voorjaar als Director of Film van MediaMonks een ode aan de Amsterdamse horeca met ‘De bazen van de stad’ in o.a. het Parool. Haar doel? Horecaondernemers een hart onder de riem steken! Inmiddels is ze regisseur bij het televisieproductiebedrijf Kale Jakhals Producties (o.a. bekend van ‘Beau in Floradorp’). Kan je ons meer vertellen Eva?

“Ik kan heel snel iets heel vet vinden en daar móet ik dan iets mee doen. Van schrijven, op de set staan, regisseren tot inspirerende gesprekken houden met vrienden; het geeft me allemaal energie. Onder het genot van wijn, dat wel.”

Omdat ik zo nieuwsgierig ingesteld ben, ben ik zo blij met House of Treats. Ik ben namelijk altijd benieuwd naar nieuwe merken en ben al meerdere keren blij geworden van nieuwe ontdekkingen. Bovendien merk ik dat ik ook vrienden aan spoor om lid te worden of om de producten aan te schaffen.

Marketing anno 2021
Samenwerkingen met influencers zijn wat mij betreft de meest efficiënte manier van marketing. Het moet alleen niet uit z’n verband worden getrokken en dat lijkt nog wel eens te gebeuren.

Daarom vind ik House of Treats ook zo goed. De ‘influencers’ hoeven niet bekend te zijn, met veel volgers, om invloed te hebben. Het spreekt mij heel erg aan dat jullie iemand de mogelijkheid geven anoniem hun ongezouten mening te delen met een merk. Een mening die gegeven is zónder publiekelijk eigen belang, daar hebben merken veel baat bij.

De kracht van House of Treats
Je mag alles zeggen, positief en negatief, en je weet dat het direct bij het merk terecht komt. Zo heb je het gevoel dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van een merk. Bovendien is het een heel leuk extraatje dat je van de zorgvuldig uitgekozen merken kunt meegenieten!

Jullie zijn origineel, onderscheidend en effectief. Dankzij House of Treats heb ik meerdere merken leren kennen waar ik hiervoor nog nooit van gehoord had. En bovendien heb ik mijn nieuwe bank aan jullie te danken. Ik ging het kussen uit de box ophalen bij FEST en liep vervolgens de deur uit met een bank haha!

Eva Julia Manneke – House of Treats member sinds 2020

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.