IN THE HOUSE: Ahmet Demirkiran

Sad but true: we roepen ondertussen vaker ‘Happy New Lockdown!’ dan ‘Happy New Year’ in een jaar. Gelukkig blijft de zorg onvermoeibaar door werken om het land gezond te houden. We zetten daarom maar al te graag Ahmet Demirkiran (41) in de spotlight.

Deze geboren en getogen Rotterdammer woont inmiddels in Amsterdam en heeft het enorm druk met zijn baan als chirurg. Maar, hij weet ook hoe belangrijk het is om te ontspannen, zéker in deze tijden. Toch Ahmet?

 “Als gastro-intestinaal en bariatrisch chirurg ben ik gespecialiseerd in middenrifsbreuken, obesitas behandelingen en darmkanker. Je kunt dus wel stellen dat ik erg betrokken ben met andermans gezondheid. Maar ik zorg ook graag goed voor mezelf.”

Sporten is voor mij de manier om fysiek en mentaal gezond te blijven. Wekelijks doe ik aan crossfitt en de Chinese vechtsport Tai Chi. Twee tot drie keer per maand ga ik mountainbiken of trailrunnen.

Waarom House of Treats?
Vaak koop je iets omdat je er al mee bekend bent. Als je iets nooit hebt gezien of geproefd is het lastig om uit het enorme aanbod te kiezen. Door House of Treats kom ik gemakkelijk in aanraking met voor mij compleet onbekende producten. Ik vind het leuk om op deze originele en unieke manier kennis te maken met nieuwe merken.

Ahmet Demirkiran – House of Treats member since 2019

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.